Όταν το θέατρο συναντά τους εφήβους

ΝέαΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Όταν το θέατρο συναντά τους εφήβους

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών συνεχίζει  για τέταρτη χρονιά  το στούντιο θεάτρου για τους εφήβους.

Μια σειρά συναντήσεων με εξειδικευμένους ανθρώπους και στη θεωρία, αλλά και στην πράξη του θεάτρου, ώστε τα νέα παιδιά που ενδιαφέρονται να μάθουν κάποια από τα μυστικά της θεατρικής τέχνης, να αποκτήσουν γνώση και πρακτικές γύρω από τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει η γνωριμία με την ουσία και τη σοβαρότητα του θεάτρου.

Υποκριτική, κίνηση και χορογραφία,  αυτοσχεδιασμός,  σκηνογραφία, θεατρικό κοστούμι. Οι νέοι της εφηβικής ηλικίας που θα συμμετάσχουν θα γνωρίσουν πώς όλα αυτά γίνονται πράξη επί σκηνής, αφού οι ίδιοι θα δημιουργήσουν απελευθερώνοντας τη φαντασία και τις δεξιότητές τους.

Τα μαθήματα των θεατρικών στούντιο θα γίνονται στις σκηνές του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια», επί της οδού Π. Κωστοπούλου 4.

Οι ενδιαφερόμενοι για να εγγραφούν θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους απαραίτητα. Η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων για τα θεατρικά στούντιο θα διαρκέσουν  μέχρι και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018.

Ημέρα συνάντησης επιμορφωτών  και συμμετεχόντων, ώστε να καταρτισθεί το πρόγραμμα και  να ξεκινήσει η λειτουργία των στούντιο, έχει ορισθεί  το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 & ώρα 7.00 μ.μ.

 

 

 

© 2017 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ| ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΖΗ | Developed by @kon_Design