Συμμετοχή στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα Make a Wish

ΝέαΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμετοχή στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα Make a Wish

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι, αφού ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή μας στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα του Μake-A-Wish για το «Αστέρι της Ευχής».

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα!

Οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ενημερώθηκαν σχετικά με το Πρόγραμμα, υιοθέτησαν με προθυμία και μεγάλη ευαισθησία το σύνθημά του

“To παιδί σκέφτεται για το παιδί, τα υγιή παιδιά σκέφτονται για τα άρρωστα παιδιά’’

και δίνοντας  ένα συμβολικό χρηματικό ποσό  απέκτησαν το δικό τους Αστέρι. Πρόκειται για  ένα χάρτινο Αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας έγραψε τη δική του ευχή με την ελπίδα αυτό  να φωτίσει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) καλεί τους μαθητές να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό «Αστέρι της Ευχής» με τις δικές τους δημιουργικές προτάσεις, όπως διακοσμητική ιδέα, κατασκευή, φωτογραφία, βίντεο ή τραγούδι. Οι ιδέες πρέπει να αποσταλούν μέχρι 20 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο των καθηγητών και στην κ. Σπυριάδου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μake-A-Wish https://makeawish.gr/

© 2017 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ| ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΖΗ | Developed by @kon_Design