Συγχαρητήρια στην ομάδα του διαγωνισμού Νέας Ελληνικής Γλώσσας!

ΝέαΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συγχαρητήρια στην ομάδα του διαγωνισμού Νέας Ελληνικής Γλώσσας!

Μέσα σε κλίμα γιορτής, χαράς και μεγάλου ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στο Γυμνάσιο Νιγρίτας οι Διασχολικοί Αγώνες Νέας Ελληνικής Γλώσσας «Η γλώσσα μου …ο κόσμος μου».

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια  στην ομάδα των μαθητών/τριών του σχολείου μας για την εξαίρετη συμμετοχή τους!

 Η Ευγενία, ο Θοδωρής, ο Δημήτρης , η Ελένη και η Κατερίνα σημείωσαν μια σπουδαία παρουσία, διεκδίκησαν με αξίωση την πρόκριση και αποκλείστηκαν από την τελική φάση με μία πολύ μικρή διαφορά από τις άλλες ομάδες,  μόλις μισή μονάδα(0,5)! Μας έκαναν όλους πολύ περήφανους, διότι επέτυχαν υψηλές επιδόσεις και ταυτόχρονα επέδειξαν εξαιρετικό ήθος, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας, καθώς και αίσθημα ευθύνης εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο το σχολείο μας!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στην ομάδα του Γυμνασίου Νιγρίτας, τη νικήτρια ομάδα που θα συμμετάσχει στην τρίτη φάση των Αγώνων στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τον ερχόμενο Μάιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μας εντυπωσίασε και μας ευχαρίστησε η άρτια οργάνωση και η ζεστή φιλοξενία που μας επιφύλαξαν ο Διευθυντής και οι καθηγητές/τριες του Γυμνασίου Νιγρίτας.

΄Ηταν πραγματικά ένα πανηγύρι της Νεοελληνικής Γλώσσας και των παιδιών!

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου στους 3ους Αγώνες Νέας Ελληνικής Γλώσσας «Η γλώσσα μου …ο κόσμος μου», για τη γνώση, για την επικοινωνία, για τη χαρά!!!

Ενημέρωση και οδηγίες από την κ. Τζιώκα,  Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων Ν. Σερρών

Η Γλώσσα μάς ενώνει…

Στις κερκίδες περιμένοντας τον δημόσιο προφορικό αγώνα

Εικαστική δημιουργία του εκπαιδευτικού του Γυμνασίου Νιγρίτας κ. Πάνου Δούλη, εμπνευσμένη από στους Αγώνες.

 

 

© 2017 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ| ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΖΗ | Developed by @kon_Design