ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α΄, Β΄ ΚΑΙ Γ΄ ΤΑΞΗΣ

ΝέαΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Α΄, Β΄ ΚΑΙ Γ΄ ΤΑΞΗΣ

Αγαπημένοι/ες  μαθητές/τριες,

Στην ιστοσελίδα του Γυμνασίου μας άρχισε η ανάρτηση υλικού για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αφού λόγω κορονοϊού δεν λειτουργούν τα σχολεία. Εδώ θα βρείτε αρχεία για τα μαθήματά σας  (π.χ. επαναληπτικές ασκήσεις, φύλλα εργασίας,  κτλ.).

Από την αρχική σελίδα στην πάνω γραμμή ετικετών επιλέξτε ΝΕΑ. Στην οθόνη σας εμφανίζονται  όλα όσα έχουν στείλει οι καθηγητές/τριές σας. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των τίτλων που βλέπετε,  επιλέξτε το κάθε μάθημα της τάξης σας και ανοίξτε το συνημμένο αρχείο. Προσέξτε ότι υπάρχουν κι άλλες σελίδες αναρτήσεων (κάτω μέρος σελίδας, αριθμημένες 1, 2, 3, κτλ.). Εκεί πατώντας next θα βρείτε υλικό που έχει αναρτηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Για ερωτήσεις , απορίες και απαντήσεις χρησιμοποιείστε τα email των καθηγητών /τριών σας, τα οποία σημειώνονται μέσα στα αναρτημένα αρχεία. Εάν στείλετε email, στο Θέμα γράψτε το ονοματεπώνυμο και την τάξη σας, για να διευκολύνετε τον/την καθηγητή/τριά σας. Χρησιμοποιήστε τα νέα email που σας δόθηκαν από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, όχι τα προσωπικά σας email  που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα.

Παρακαλώ να ενημερώνεστε τακτικά και να ανταποκρίνεστε στις οδηγίες. 

Η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας

Σπυριάδου Σουλτάνα

© 2017 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ| ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΖΗ | Developed by @kon_Design