Η Κατερίνα Καργιώτη στο Πανεπιστήμιο του Yale με πλήρη υποτροφία!!!

ΝέαΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Κατερίνα Καργιώτη στο Πανεπιστήμιο του Yale με πλήρη υποτροφία!!!
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε  ότι η Κατερίνα Καργιώτη, πρώην μαθήτριά μας, κατάφερε να εξασφαλίσει πλήρη υποτροφία για σπουδές στο φημισμένο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Yale University.

Η Κατερίνα φοίτησε στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου Στρυμονικού και αποφοίτησε με άριστα τον Ιούνιο του 2016. Στη συνέχεια έδωσε εξετάσεις στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, εισήχθη με άριστη βαθμολογία κερδίζοντας υποτροφία και σήμερα φοιτά στην Γ΄ τάξη του ΓΕΛ της Σχολής. Μετά από πολλή δουλεία και  επιτυχή συμμετοχή σε πολλές δοκιμασίες  κατάφερε το ακατόρθωτο, ένα παιδί από Ζευγολατιό να βρεθεί φοιτήτρια στο Yale με πλήρη υποτροφία!!!

Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα μας !!! Από νεαρή ηλικία επέδειξε σπάνια φιλομάθεια, δίψα και πάθος για γνώση και διάκριση, τεράστια υπομονή και επιμονή, ισχυρή προσήλωση στους στόχους της και ταυτόχρονα εξαίρετο ήθος,  υψηλό αίσθημα ευθύνης, κοινωνικές ευαισθησίες, πνεύμα εθελοντισμού και συνεργασίας.  Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην οικογένειά της, στους γονείς της που ανέθρεψαν ένα τόσο ξεχωριστό παιδί!

Καθηγητές/τριες και μαθητές/τριες καταθέτουμε το θαυμασμό μας και αναλογιζόμαστε για μια ακόμη φορά τη σημασία της παιδείας στην αφύπνιση και στην ανάπτυξη πνευματικών δυνάμεων, στην πνευματική, ηθική και κοινωνική ολοκλήρωση του ατόμου. Είναι ο ούριος άνεμος που φουσκώνει πανιά για σπουδαία, ξεχωριστά και μακρινά ταξίδια, σαν κι αυτό από το Ζευγολατιό Σερρών στο Yale των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κατερίνα, είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για την επιτυχία του. Σου ευχόμαστε καλές σπουδές και είμαστε σίγουροι ότι το αστέρι σου θα λάμψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!!!

Η είδηση στον ηλεκτρονικό τύπο

© 2017 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ| ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΖΗ | Developed by @kon_Design