Ημερίδα ανάδειξης του έργου των Φιλολόγων

ΝέαΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ημερίδα ανάδειξης του έργου των Φιλολόγων

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στο 1ο Γυμνάσιο Σερρών η Ημερίδα ανάδειξης του έργου των Φιλολόγων, η οποία συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Σερρών και τους Σχολικούς Συμβούλους Φιλολόγων του Νομού μας.

Στην ημερίδα με τίτλο « Με λογισμό και μ’  όνειρο» παρουσιάστηκε το έργο φιλολόγων της ΔΔΕ Σερρών, για  τη σχολική χρονιά 2017-18.

Εκεί βρέθηκε και το σχολείο μας, καθώς οι φιλόλογοι Αναστασιλάκη Π.  και  Σπυριάδου Σ. ως εισηγήτριες παρουσίασαν τη συμμετοχή του Γυμνασίου Στρυμονικού στους 2ους Μαθητικούς Αγώνες Νεοελληνικής Γλώσσας  «Η γλώσσα μου… ο κόσμος μου».  Αφού αναφέρθηκαν στοιχεία της ταυτότητας των αγώνων, σημειώθηκαν οι στόχοι και το σκεπτικό της συμμετοχής και στη συνέχεια αναλύθηκαν οι κανόνες και το πλαίσιο διεξαγωγής του διαγωνισμού. Επίσης, τονίστηκε η εξαιρετική προσπάθεια προετοιμασίας και η σπουδαία παρουσία της ομάδας του σχολείου μας στη Β΄ φάση. Ακολούθως, επισημάνθηκαν τα πολλαπλά γνωστικά και παιδαγωγικά οφέλη για τους μαθητές/τριές μας. Τέλος, έγινε ιδιαίτερη μνεία στο Γυμνάσιο Νιγρίτας για τη άρτια διοργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία στη Β΄ φάση των Διασχολικών Αγώνων.

 

 

© 2017 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ| ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΖΗ | Developed by @kon_Design