ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Χωρίς κατηγορίαΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου μας συμμετείχαν στον εορτασμό της επετείου του “ΟΧΙ” με ένα λιτό τελετουργικό, προσαρμοσμένο στις συνθήκες της πανδημίας COVID19.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε η επίδοση της σημαίας στη σημαιοφόρο του σχολείου, μαθήτρια της γ΄ τάξης, Παπαδοπούλου Αναστασία του Ιωακείμ και στους παραστάτες των τριών τάξεων, Ανδρέου Αθανασία, Μαγή Θωμά και Πάντσιου Βαΐα από την γ΄ τάξη, Γαργαβάνη Νικόλαο και Παπαγεωργίου Πέτρο από τη β΄ τάξη και Αξιάμη Χρυσάνθη από την α΄ τάξη, παρουσία εκπροσώπων των μαθητικών κοινοτήτων, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Στη συνέχεια, απονεμήθηκαν τα Αριστεία Προόδου και τα Βραβεία στους αριστεύσαντες και διακριθέντες μαθητές των τριών τάξεων.

Τέλος, ακολούθησαν εορταστικές εκδηλώσεις στις αίθουσες κάθε τμήματος χωριστά, οι οποίες -μεταξύ άλλων- περιλάμβαναν ανάγνωση του χρονικού της επετείου και προβολή ντοκιμαντέρ για τη συμμετοχή των Ελλήνων στον ελληνοϊταλικό πόλεμο, όπως επίσης και για την Κατοχή και την Αντίσταση. Οι μαθητές, παρόλο που για πρώτη φορά δε συμμετείχαν ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις, παρακολούθησαν με σεβασμό και ενδιαφέρον την ιδιαίτερη τελετή.

 

© 2017 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ| ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΖΗ | Developed by @kon_Design