Εν όψει Χριστουγέννων…

ΝέαΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εν όψει Χριστουγέννων…

Ακόμη μια ημερολογιακή χρονιά φτάνει στο τέλος της και σε λίγο θα αρχίσουν οι διακοπές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Περιμένοντας τις άγιες μέρες οι μαθητές /τριες δημιούργησαν μια γιορταστική ατμόσφαιρα στο ισόγειο του σχολείου μας.

Στο πλαίσιο του μαθήματος των Καλλιτεχνικών και με την καθοδήγηση της κ. Δρίβα τα παιδιά προχώρησαν στη δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών με υλικά και τεχνικές  που επέλεξαν τα ίδια.

Όπως κάθε χρόνο οι μαθητές της Γ΄ τάξης με τη βοήθεια της κ. Καρδά στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έστησαν γωνιές χριστουγεννιάτικης διακόσμησης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το σχολείο με υπεύθυνη την κ. Σπυριάδου συμμετείχαμε στο πρόγραμμα Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) , που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα!

Η κ. Καλτζίδου, υπεύθυνη της σχολικής βιβλιοθήκης, διοργάνωσε μία μικρή έκθεση βιβλίων και κάλεσε τους μαθητές/τριες να δανειστούν βιβλία για τους συντροφεύσουν και να τους ταξιδέψουν  κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου οι αδερφές  Ευτυχία και Ιωάννα  Μπαλτατζίδου, μαθήτριες της Γ΄ και Β΄ τάξης αντίστοιχα, με τα μουσικά τους όργανα ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά τραγούδια, ενώ μαθητές, μαθήτριες και καθηγητές χόρεψαν στους ρυθμούς τους.

Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους.

Καλές γιορτές με υγεία και χαρά.

Καλή αντάμωση το 2018!!!

 

 

 

 

© 2017 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ| ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΖΗ | Developed by @kon_Design