Εθελοντισμού συνέχεια…

ΝέαΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εθελοντισμού συνέχεια…

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι, διότι διαπιστώνουμε ότι οι πράξεις εθελοντισμού πληθαίνουν στο σχολείο μας! Μάλιστα, αυτές παίρνουν συνεχώς διαφορετικές μορφές έκφρασης και εκδηλώνονται από όλο και μεγαλύτερο αριθμό παιδιών και των τριών τάξεων!!!

Μια ομάδα μαθητών προσφέρθηκε να καθαρίσει το χώρο μπροστά στην κεντρική είσοδο του σχολικού κτιρίου, ο οποίος, μετά τις φθινοπωρινές βροχές και την αλλαγή του καιρού, ήταν γεμάτος με  φύλλα. Ευχαριστούμε για την εξαιρετική δουλειά τους/τις μαθητές/τριες : Ν. Κωνσταντίνου,  Σαββίδου Β.,  Βασιλειάδη Γρ.,  Δ. Ιβάνοφ,  Μ. Αρβανιτίδου,  Κουκούλη Π.,  Ουζούνι Μ..

Μια άλλη ομάδα αποτελούμενη από τους Βλασάκη Αλ., Μπραχιμλλάρι Άτζ. και Σαλαμπάση Γ. εργάστηκαν εθελοντικά στην αίθουσα βιβλιοθήκης σχολικών βιβλίων και τακτοποίησαν τα εγχειρίδια κατά τάξη και μάθημα.

Τέλος, οι μαθητές Πουτρουλίδης Δ. και Μιχαηλίδης Χρ. καθώς και ο εκπαιδευτικός Φασούλας Β. δώρισαν στο σχολείο λογοτεχνικά βιβλία ενισχύοντας τη σχολική βιβλιοθήκη μας.

Τους /τις ευχαριστούμε όλους/όλες θερμά για την προθυμία, την εργατικότητα και το αίσθημα συλλογικότητας και προσφοράς που επιδεικνύουν.

 

 

© 2017 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ| ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΖΗ | Developed by @kon_Design