Διδακτική επίσκεψη στην ΕΡΤ Σερρών και στο ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Χωρίς κατηγορίαΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διδακτική επίσκεψη στην ΕΡΤ Σερρών και στο ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Τη Δευτέρα 28  Μαρτίου 2016, οι μαθητές/τριες της Γ΄ Γυμνασίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Σερρών και τον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Η διδακτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος των Βιωματικών Δράσεων, όπου οι μαθητές ασχολούνται με τον ΣΕΠ (Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό).

Στην ΕΡΤ Σερρών  τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο από τον δημοσιογράφο κ. Λεωνίδα Κασάπη, ενημερώθηκαν για τα επαγγέλματα του ραδιοφώνου και είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην εκπομπή της κας Καμπουρίδου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, όπου ενημερώθηκαν από τον πρόεδρό του κ. Ελιόγλου και τους δημοσιογράφους κ. Κώττα Δημήτρη, κα Μωραΐτη Ελένη και κα Βέρρου Στέλλα. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο χώρο, έθεσαν τις ερωτήσεις τους, πληροφορήθηκαν σχετικά με τα επαγγέλματα της τηλεόρασης και ενημερώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο μια εκπομπή “βγαίνει  στον αέρα”.

Οι τελειόφοιτοί μας συνοδεύονταν από τον Δ/ντή του Σχολείου κ. Ακριτίδη Ηλία, τον κ. Κονόμα Στέργιο και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του μαθήματος, κα Γκεβρέκη Σοφία.

Έτσι  οι μαθητές, όπως και οι ίδιοι δήλωσαν, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική και πρωτόγνωρη γι’ αυτούς εμπειρία!

12919046_1744845982418126_1137839470_n

Επίσκεψη ΕΡΑ-ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ 28-3-16 001

Ακούστε την “εκπομπή μας”:

© 2017 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ| ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΖΗ | Developed by @kon_Design