Διασχολικοί Αγώνες Νέας Ελληνικής Γλώσσας

ΝέαΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διασχολικοί Αγώνες Νέας Ελληνικής Γλώσσας

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκαν  στο Γυμνάσιο Νιγρίτας οι Διασχολικοί Αγώνες Νέας Ελληνικής Γλώσσας «Η γλώσσα μου …ο κόσμος μου».

Θερμά συγχαρητήρια  στην ομάδα των μαθητών/τριών του σχολείου μας για την εξαίρετη συμμετοχή τους!

Ο Θοδωρής, ο Γιώργος, η Κατερίνα, η Μάρθα και η Αλεξάνδρα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και διεκδίκησαν με μεγάλες αξιώσεις την πρόκριση. Για δεύτερη συνεχή χρονιά αποκλείστηκαν από την τελική φάση με μία πολύ μικρή διαφορά από τις άλλες ομάδες,  μόλις μισή μονάδα (0,5).

Είμαστε όλοι περήφανοι όχι μόνο για τις υψηλές επιδόσεις τους, αλλά κυρίως γιατί επέδειξαν εξαιρετικό ήθος, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας και αίσθημα ευθύνης εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο το σχολείο μας!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους Ενδοσχολικούς και Διασχολικούς Αγώνες και καλή επιτυχία στην ομάδα του Γυμνασίου Νιγρίτας, τη νικήτρια ομάδα που θα συμμετάσχει στην τρίτη φάση των Αγώνων στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τον ερχόμενο Μάιο.

Ας ανανεώσουμε λοιπόν το ραντεβού μας για του χρόνου στους 4ους Αγώνες Νέας Ελληνικής Γλώσσας «Η γλώσσα μου …ο κόσμος μου», για τη γνώση , την επικοινωνία και τη χαρά!!

Οδηγίες από την κ. Δανιηλίδου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων Ν. Σερρών

Κατά την εξέταση κατανόησης γραπτού λόγου

Περιμένοντας την εξέταση κατανόησης προφορικού λόγου

 

Παρακολουθώντας το Δημόσιο Παιχνίδι

 

© 2017 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ| ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΖΗ | Developed by @kon_Design